Brengt lichaam geest en ziel weer in balans 


 

KRISTAL TREATMENTS

 

Kristallen, edelstenen en mineralen worden onder grote druk diep in de aarde gevormd, hebben een perfect atomische inrichting en bevatten de meest stabiele vorm van materie. Dit verklaart ook de energetische helende werking van de mineralen. Kristallen werken door vibratie en bio magnetisch niveau, waardoor ze perfect met een beauty behandeling kunnen worden toegepast.

Kristallen worden al eeuwenlang door Sjamanen en healers van verschillende culturen en inheemse stammen gebruikt voor genezing. Doordat ze werken op sub atomische vibraties, zijn het de perfecte tools om emotionele stress en blokkades te openen en de energetische stromingen van het lichaam te herstellen.

Edelstenen hebben een ontspannen en energiek effect op lichaam, geest en level van bewustzijn.


 

Absolute Relaxed | 60 minuten

Biologische gezichts behandeling 

- Huidanalyse

- Welkomsritueel

- Dubbele Reiniging met L’Eponge Konjak

- Dieptereiniging met scrub

- L' Essence Botanique stempele

- Onzuiverheden verwijderen

- Wellness Kristal massage (bergkristal, Jade & rozenkwarts)

- Biologisch gezichtsmasker Masque Thermique

- hand en arm massage

- Afsluitend biologisch serum en dagcrème afgestemd op huidconditie

Lichte dagmake-up

€ 75

 

Absolute Exclusive | 90 minuten | Face & Body treatment

Biologische gezicht & lichaams behandeling 

- Huidanalyse

- Welkomstritueel

- Dubbele reiniging met L’Eponge Konjak

- Dieptereiniging met scrub

- L' Essence Botanique stempelen

- Verwijderen van onzuiverheden

- Wellness Kristal massage (bergkristal, Jade & rozenkwarts)

- Biologisch gezichtsmasker Masque Thermique

-  Hand en arm massage

- Eye treatment + Jade roller

- Absolution voet- en rug treatment (incl. kristal massage)

- Afsluitend biologisch serum en dagcrème afgestemd op huidconditie

Lichte dagmake-up

€ 100

 

 

 

 

 

WERKING VAN DE KRISTALLEN:

 

 

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking.

Eigenschappen bevorderen:

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien.

 

 

 

Bergkristal

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Bergkristal

Klachten verminderen:

Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brandende voeten, buikloop, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, angina, winterhanden,  (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Hij vermindert bloedingen, zwellingen, heuppijnen, heimwee, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, haaruitval, leverklachten en zweetvoeten. Elixer van bergkristal van bergkristal helpt tegen aambeien (uitwendig toepassen). Bergkristal helpt tegen depressie, slapeloosheid, besluiteloosheid en vermindert angsten.

Eigenschappen bevorderen:

Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend en heeft een sterk genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest, geeft volharding, helpt met geduld krijgen en hij zorgt voor inwendig reiniging en ontslakking. De steen stimuleert borstvoeding en botbreuk-groei. Bergkristal versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie.

 

Jade

De natuurlijke koelte van de massageroller reduceert zwellingen en wallen onder uw ogen en maakt uw huid elastisch, fris en glanzend. Deze massage steen stimuleert de lymfedrainage, ontspant de gezichtsspieren en elimineert rimpels en lijntjes. De energie in de steen brengt u tot rust en herstelt het evenwicht. Ideaal voor alle huidtypen.

Jade roller Black Obsidian

- Bezit verzachtende eigenschappen voor pijn en klachten

- Beschermt u tegen negatieve energie en een neerslachtige visie

- Helpt slechte gedachten te bestrijden en laat u positief denken