LICHAAMSBEHANDELINGEN / MASSAGES


 

HOTSTONE MASSAGE
 

De warmte dringt door in de spieren en verlicht spanningen.

Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstelend vermogen van het lichaam.

 

Deze therapie is aan te raden bij acute en chronische spierproblemen, bij elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam en is vooral geschikt voor mensen met spier – gewricht – en/of zenuw - pijnen, rug en/of nekpijn, botafwijkingen, voorhoofdholte of kaakholteontsteking, hoofdpijn, slechte doorbloeding, luchtwegaandoeningen, burn-out of algehele vermoeidheid, maar ook zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen.

 

Er zijn ook coldstones, deze koude stenen verminderen ontstekingen en gaan zwelling tegen.

 

De massage met de warme stenen heeft een diepe en ontspannende werking op zowel lichaam als geest.

De bloedsomloop en lymfestroom worden gestimuleerd, afvalstoffen worden sneller en beter afgevoerd en de nodige voedingstoffen worden beter naar de cellen vervoerd.

Blokkades en verhardingen in spieren worden gemakkelijker opgelost.

Ook werkt de massage ontgiftend op organen als nieren en lever.


De warmte van deze stenen kan tot 4 centimeter in het spierweefsel doordringen en heeft dus een diepe werking op alle spieren en organen.

 

 

Hotstone massage

30 minuten €30
60 minuten €60


Indiase Hoofdmassage 

De Indiase Hoofdmassage is een traditionele massage behandeling die uit de Indiase geneeswijze Ayurveda komt en wordt dagelijks in India en andere Aziatische landen toegepast.
Zo’n 1000 jaar geleden is het ontstaan. Oorspronkelijk is de hoofdmassage een onderdeel van de voorbereidingen van de bruid op het huwelijk. Vrouwen die gingen trouwen lieten zich een dag van tevoren behandelen met een hoofdmassage om zich tenslotte beter te laten voelen, en het haar zat daardoor beter. Kappers gingen langs de huizen om een schedelmassage te geven, die tevens zowel voor lichamelijke als geestelijke ontspanning vormde.
Volgens de eeuwenoude geneeswijze Ayurveda (ayurveda betekend levenskennis) zijn massage en hoofdmassage een deel van onze dagelijkse routine om ons energie niveau te verbeteren.
In Europa wordt de Indiase Hoofdmassage steeds populairder door zijn ontspannende en genezende werking.


 

Indiase Hoofdmassage 30 minuten €25

Het hoofd, de nek, de schouders, de haren en de oren zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam.
Als je gestresst bent of kwaad, dan hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval.
Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden op geheven en dat deze vervelende spanningsophopingen verlichting krijgen. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Indiase hoofdmassage rekent op een unieke en bijzondere manier af met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress.

Deze massage bevordert de nachtrust, het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt versterkt, pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid worden verdreven. Tevens zorgt de behandeling en de olie voor een gezonde, stralende huid en haren. 
 
CHOCOLADE lichaamsbehandeling 60 minuten 


Chocolade rug pakking
Rug reinigen & Scrubben met chocolade scrub
Massage rug, schouder, nek met chocolade olie
Chocolade lekkernij 
€50 

MINI HAMAM

rugpakking
Voetbad
voorkant benen scrubben
hoofd-huid massage
rug scrubben
achterkant benen scrubben
massage rug schouder nek
groene thee na

duur 60 minuten
€60

ANTI CELLULITE / AFSLANKENDE PAKKING 
Zones:
1 Rug
2 billen/bovenbenen achterkant
3 buik/bovenbenen voorkant 
4 onderbenen 

Groene thee na

€35 per zone 
duur circa 30 minuten 
RUGBEHANDELING 60 MINUTEN

Reinigen van de rug
scrubben van de rug
stomen, onzuiverheden verwijderen
rugpakking afgestemd op huidtype
massage rug schouder en nek
bodylotion na

60 minuten
€60

 

Klassieke ontspanningsmassage of bamboo massage 
Ontspannen massage met veel strijkbewegingen drukpunten en effleurages

30 minuten: €30 rug, achterkant benen 
60 minuten: €60 rug, schouder/nek, achterkant benen, voorkant benen, armen, decollete, hoofd


Massages zijn alleen te boeken voor vrouwen.massages, ontspanningsmassages, massage Beek montferland, massage gelderland, hotstone massage, wellness massage